Bijzonder perceel te koop in historische wijk van Veliko Tarnovo, inclusief alle vergunningen

Vraagprijs: 35.000 euro

Aan de rand van het historische centrum van de stad Veliko Tarnovo, staat dit bijzondere perceel te koop, inclusief een door het ministerie van cultuur goedgekeurd project voor de renovatie van een woonhuis. Het gaat om een perceel van 488 vierkante meter, wat gezien de centrale locatie als zeer ruim kan worden beschouwd. Momenteel staat er een woning die volledig dient te worden gerenoveerd.

De locatie

Het pand bevindt zich in het oude gedeelte van de stad aan de rivier De Yantra en dichtbij fort ‘ Tsarevets’. In deze wijk is een groot deel van de huizen op traditionele wijze gebouwd. Het perceel is op loopafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, restaurants, parken en verschillende bezienswaardigheden. Ondanks de centrale ligging is het er rustig en heerst er een  dorpse sfeer in deze wijk.

Het project

Vergunningen

Het bestaande pand is een monument en dient zodanig te worden gerenoveerd, dat het voldoende gelijkenis vertoont met wat het ooit geweest is. Het bijbehorende bouwproject voldoet aan de gestelde eisen. Alle benodigde vergunningen zijn dan ook reeds aanwezig. Indien gewenst, kan per direct worden gestart met de sloop- en bouwwerkzaamheden.

Indeling

De kavel is gelegen op een helling en bestaat derhalve uit drie niveau’s. De voortuin (ca. 80 vierkante meter) ligt op het hoogste niveau. Het huis en de veranda bevinden zich op het middelste niveau. Op het laagste niveau is de achtertuin gelegen. Het huis bestaat uit twee verdiepingen (in totaal 214 vierkante meter/536 kubieke meter).

Vanwege de niveauverschillen bevindt de entrée zich op de bovenverdieping van het huis. Aan de ruime hal grenzen drie slaapkamers, een studeerkamer, en een ruime badkamer. Via een vaste trap bereikt men de benedenverdieping.

Beneden is een tweede hal aanwezig met achterdeur naar de veranda en toegang tot een tweede badkamer, een ruime vierde slaapkamer en de woonkamer met keuken, voorzien van openslaande deuren naar de veranda. Vanaf de veranda (ca. 22 vierkante meter) heeft men uitzicht op de, voor stadse begrippen, ruime achtertuin (ca. 280 vierkante meter) en de groene heuvel ‘Tsveta Gora’ aan de overkant van de rivier.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met de eigenaar via telefoonnummer (0031)(0)6-44375990.

 

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s